Net Insight är Topp 10 bland IT-studenter

Net Insight har röstats fram som ett av de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna att arbeta och göra karriär på och har förutom att utses till ett Karriärföretag 2022 också tagit en plats på Topp 10-listan över företag som IT-studenter valt ut som framtida arbetsgivare.

“Vi är både stolta och glada att IT-studenterna röstat på Net Insight i Karriärföretagens undersökning och jag välkomnar dem att söka sig till oss – ett företag i mediatechbranschen med stort avtryck på en global marknad. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där konkurrensen om de bästa talangerna är hård – vårt fokus är att utveckla och behålla dem. Att ge möjligheter till att känna sig delaktig och involverad som medarbetare skapar såväl engagemang som framgång.”

Crister Fritzson, vd Net Insight

Det är Karriärföretagen som genomfört en omröstning via sitt studentnätverk och deltagare i omröstningen i år var totalt 2.867 studenter från 27 universitet som just nu studerar en akademisk utbildning fördelat på följande kategorier: CivilIngenjörs-studenter, Högskoleingenjörs-studenter, Ekonomistudenter, IT-studenter, Samhällsvetare-studenter, Fastighetsmäklare-studenter och Jurist-studenter. Läs mer.

 

Besök vår Karriärsajt

Läs mer om Karriärföretagens undersökning