Content is content, live is king – Remote Production. Read more.

SENIOR PROJEKTLEDARE OTT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra nya affärsmöjligheter för våra kunder samt förbättra TV-publikens upplevelse. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

 
Net Insight är unikt positionerade för att kunna strömma synkroniserat realtidsinnehåll till en massmarknad direkt via tjänsten Sye Streaming Service eller indirekt via ledande CDN partners. Net Insight befinner sig i en spännande tillväxtfas, och vi letar nu efter en Senior projektledare som vill vara med och driva och utveckla och vårt arbete för att nå framgång.

ARBETSUPPGIFTER OCH TJÄNSTEN

Som senior projektledare arbetar du tvärfunktionellt och har både en kravställande roll mot vår produktledning och en projektledarroll gentemot våra kunder. Du är också drivande i att sätta upp vår kundleveransorganisation inklusive 2nd-3rd line support organisation. Du kommer att jobba nära försäljning, produktledning och utvecklingsteam.
I rollen som senior projektledare ingår också följande arbetsuppgifter:
• Resurs- och tidsplanering
• Externa kontakter med kunder/partners (nätleverantörer)
• Leverans av hela integrationsprojekt där vi säljer en mjukvara som skall integreras med kundernas system
• Vara med och bidra till vår innovationskultur

Du ges här en unik möjlighet att arbeta i en dynamisk bransch och samtidigt bidra till dess framtida utveckling.

DIN BAKGRUND

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har gedigen erfarenhet som projektledare av större IT-projekt eller motsvarande, gärna inom mjukvaruutveckling på ett produktbolag. Tidigare erfarenhet från telecom, operations- och kundprojektledning är ett krav
Vi ser att du har en utbildning som civilingenjör eller motsvarande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska. Du är intresserad av ny teknik och håller dig a’ jour med de senaste initiativen kring mjukvara, utveckling och komplexa system. Har du erfarenhet av moderna produktutvecklingsorganisationer och kanban eller agile är det en stor fördel.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter en projektledare som är drivande, strukturerad och kommunikativ. Du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet.

ANSÖKAN

Välkommen att skicka in din ansökan till anna-karin.berry@netinsight.net med rubrik “Senior projektledare OTT”.
Om du har några frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Anna-Karin Berry anna-karin.berry@netinsight.net. Urvalet av ansökningar sker löpande.

OM NET INSIGHT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.
Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.
Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

MER INFORMATION:

www.netinsight.net

Share this page