Content is content, live is king – Remote Production. Read more.

CHEF MJUKVARUUTVECKLING OTT TILL NET INSIGHT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

 
Net Insight är unikt positionerade för att kunna strömma synkroniserat realtidsinnehåll till en massmarknad direkt via tjänsten Sye Streaming Service eller indirekt via ledande CDN partners. Net Insight befinner sig i en spännande tillväxtfas, och vi letar nu efter en ledare som vill vara med och stötta, utveckla och leda vårt OTT-utvecklingsteam mot dess framgångar.

ARBETSUPPGIFTER OCH TJÄNSTEN

I rollen som chef för OTT-avdelningen ingår:

  • Ansvara och driva vår innovationskultur
  • Ansvara för utveckling inom OTT och tillsammans med produktledningen ta vår produkt till nästa nivå
  • Personalansvar
  • Exekvera produktionen och säkerställa tidsplanering
  • Att inspirera, stödja, leda och skapa rätt förutsättningar för medarbetarna
  • Att med ett affärsmässigt synsätt utveckla medarbetarna inom avdelningen
  • Rekrytering av nya medarbetare till avdelningen
  • Arbeta nära produktledning och sälj
  • Att tillsammans med team-ledare för back-end, streaming och klient driva agilt utvecklingsarbete
  • Att ingå i ledningsgruppen för R&D

Du ges här en unik möjlighet att arbeta i en dynamisk bransch och samtidigt bidra till dess framtida utveckling. Du kommer att tillhöra ledningsgruppen för R&D och rapportera till Vice President R&D.

DIN BAKGRUND

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har gedigen erfarenhet som ledare eller chef, gärna inom mjukvaruutveckling på ett produktbolag. Du har tidigare arbetat med video- och streamingteknik och tycker det är intressant med produkterna inom den dynamiska bransch som Net Insight ingår i.

Vi ser att du har en utbildning som civilingenjör inom data eller motsvarande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska. Du driver för ny teknik och håller dig a’ jour med de senaste initiativen kring mjukvara, utveckling och komplexa system.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker efter en ledare som är självgående, trygg och förtroendegivande. Du kan på ett bra sätt delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som coachar och motiverar dina medarbetare. 

ANSÖKAN

Välkommen att skicka in din ansökan till anna-karin.berry@netinsight.net med rubrik “Chef mjukvaruutveckling OTT”.
Om du har några frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Anna-Karin Berry anna-karin.berry@netinsight.net.  Urvalet av ansökningar sker löpande.

OM NET INSIGHT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

MER INFORMATION:
www.netinsight.net

Share this page