LET'S SHAPE THE FUTURE OF MEDIA TOGETHER

Chef Mjukvaruutveckling OTT till Net Insight

Net Insight är ett högteknologiskt internationellt bolag som nyligen gick in på OTT-marknaden för att lösa utmaningarna kring Live OTT-streaming. Tillsammans med vår kund, den globala kommunikationsleverantören Tata Communications, implementerar vi nu den första riktiga Live OTT-lösningen globalt. Net Insight är unikt positionerade för att kunna leverera realtidsinnehåll, vilket möjliggör Live OTT-distribution som stöder och uppmuntrar TV-publiken till social interaktion och aktivitet. Net Insight befinner sig i en spännande tillväxtfas, och vi letar nu efter en ledare som vill vara med och stötta, utveckla och leda vårt OTT-team mot dess framgångar.

I rollen som chef för OTT-avdelningen ingår:

  • Personalansvar
  • Att stödja, leda, motivera och skapa rätt förutsättningar för medarbetarna
  • Att prioritera, delegera och följa upp avdelningens arbete
  • Att med ett affärsmässigt synsätt utveckla medarbetarna inom avdelningen
  • Rekrytering av nya medarbetare till avdelningen
  • Arbeta nära produktledning och sälj
  • Att tillsammans med övriga chefer inom R&D utveckla verksamheten
  • Att ingå i ledningsgruppen för R&D

Du ges här en unik möjlighet att arbeta i en dynamisk bransch och samtidigt bidra till dess framtida utveckling. Du kommer att tillhöra ledningsgruppen för R&D och rapportera till Vice President R&D.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har gedigen erfarenhet som ledare eller chef, gärna inom mjukvaruutveckling på ett produktbolag. Du har tidigare arbetat med video- och streamingteknik och tycker det är intressant med produkterna inom den dynamiska bransch som Net Insight ingår i.

Vi ser att du har en utbildning som civilingenjör inom data eller motsvarande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker efter en ledare som är självgående, trygg och förtroendegivande. Du kan på ett bra sätt delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är även flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som coachar och motiverar dina medarbetare.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Net Insight med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Net Insight levererar medietransportlösningar som hjälper TV-bolag, innehållsägare och leverantörer av nättjänster att aktivera TV-konsumenterna genom att skapa högkvalitetsupplevelser värda att betala för, med live- och lokalt innehåll som är en del av TV-konsumentens värld och interaktiva upplevelser som de vill vara delaktiga i.

Företagets lösningar möjliggör användarvänliga medietransportlösningar med live-, interaktivt och on-demand-innehåll, som gör det möjligt för kunderna att fokusera på att leverera optimala upplevelser till TV-konsumenten. Net Insights styrka ligger i vår förmåga att leverera videotransport på såväl stor som liten skala, från livesändningar via internet till transport av ultra-HD i globala medienätverk.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm.

Mer information

www.netinsight.net

Share this page