EKONOMIASSISTENT TILL NET INSIGHT

Net Insight är ett högteknologiskt internationellt bolag med kontor i Stockholm, Miami, London och Singapore. Vår vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över.

Vi befinner oss i en mycket spännande tillväxtfas och letar nu efter en ekonomiassistent till koncernens ekonomiavdelning. Det här är en ny roll där du får möjlighet att arbeta och utvecklas i en internationell miljö på ett innovativt börsnoterat bolag.

Ekonomiavdelningen i Stockholm ansvarar för ekonomi och redovisning för det svenska börsnoterade moderföretaget samt för dotterbolag i Sverige, England och Singapore. Eftersom rollen är ny finns stora möjligheter att tjänstens innehåll utvecklas och förändras.

OM TJÄNSTEN

Som ekonomiassistent kommer du till en början arbeta med bland annat leverantörsfakturor, utläggsredovisning och andra personalrelaterade poster. Du blir en del av redovisningsfunktionen och den interna kontrollen med uppgifter som kontering, attestflöden, policys och utbetalning samt avstämningar och bokslut. Under våren implementerar vi flera nya system som det kommer finnas möjlighet att vara med och utveckla rutiner kring. Du rapporterar till koncernredovisningschefen, och kommer arbeta nära ekonomiavdelningen och övriga organisationen.

DIN PROFIL
  • Eftergymnasial utbildning (YH/KY eller universitet)
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet från liknande roller
  • Goda kunskaper inom Excel
  • God engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en förståelse för grundläggande redovisning. Du är strukturerad och noggrann och vet hur man organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Eftersom rollen är ny och företaget växer är det viktigt att du är flexibel och gillar förändringar. Praktisk erfarenhet av att arbeta i ett redovisningssystem är något vi värdesätter, har du dessutom arbetat i Jeeves ser vi det som meriterande.

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Tjänsten är en heltidsposition på Net Insights huvudkontor i Stockholm.

ANSÖKAN

Skicka CV och personligt brev till johanna.ragnhammar@netinsight.net med ämnesrubriken ”Ekonomiassistent”. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Ragnhammar, johanna.ragnhammar@netinsight.net.

OM NET INSIGHT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

MER INFORMATION

www.netinsight.net

Share this page