Let's shape the future of media together

ACCOUNTING MANAGER – FÖRÄLDRAVIKARIAT

Net Insight är ett högteknologiskt internationellt bolag med kontor i Stockholm, Miami, London och Singapore. Vår vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över.

Vi letar nu efter en Accounting Manager till vår ekonomiavdelning, då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet. Vikariatet är på minst ett år, med beräknad start i april 2018. Ekonomiavdelningen i Stockholm ansvarar för ekonomi och redovisning för det svenska börsnoterade moderföretaget samt för dotterbolag i Sverige, England och Singapore. Din placering kommer vara på huvudkontoret i Stockholm, som sommaren 2018 flyttar till nyrenoverade lokaler i Solna Business Park.

OM TJÄNSTEN

Som Accounting Manager hos Net Insight kommer du ansvara för några av koncernbolagens redovisning och månadsbokslut samt dokumentation av dessa. Vidare kommer du ansvara för och förbättra befintliga och nya rutiner och processer. Ekonomiavdelningen är en liten organisation i ett internationellt börsnoterat bolag, vilket innebär att tjänsten innehåller dagligt operativt arbete. Det är därför viktigt att vara prestigelös och flexibel. Du rapporterar till Head of Group Financial Control, och kommer arbeta nära ekonomiavdelningen och övriga organisationen. Beroende på din profil finns även goda möjligheter att själv vara med och utforma tjänsten.

DIN PROFIL
  • Eftergymnasial utbildning (YH/KY eller universitet)
  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet från liknande roller
  • Goda kunskaper inom Excel
  • God engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket bra kunskaper inom redovisning. Du är strukturerad, noggrann och processorienterad och vet hur man organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning i ett internationellt bolag. Då företaget växer är det viktigt att du är flexibel och gillar förändringar. Praktisk erfarenhet av att arbeta i ett redovisningssystem är ett krav, har du dessutom arbetat i Jeeves och/eller AARO ser vi det som meriterande.

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Tjänsten är föräldravikariat på minst 12 månader med beräknad start i april 2018.

ANSÖKAN

Skicka CV och personligt brev till career@netinsight.net med ämnesrubriken ” Accounting Manager”. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Ragnhammar, johanna.ragnhammar@netinsight.net.

OM NET INSIGHT

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

Mer information:

www.netinsight.net

Share this page